Home Improvement

La trappen din håndtere alt styret med et perfekt vakkert teppe

0
perfekt vakkert

Trapper er et mye brukt område av et hus. Plukking av trappetepper er mer plagsomt enn å plukke gulvbelegg for forskjellige soner. Dette er med den begrunnelse at du ikke bare trenger å bosette seg på forsidestilen, men også håndtere varierende synspunkter mens dekker trappen. For å få et ideelt trappedeksel er langt sikrere enn en hard overflate trapp som tre. Som de er farlige, og kan uten mye av en strekning føre til skade under noen miss skjer. Et teppe viser seg å være et mildere landingssted når du sklir enn forskjellige gulv, og dermed reduserer sannsynligheten for skade.

Plukke den perfekte Trapp rag teppe fra TrendCarpet :

 1. Trapper tåle tung fot-trafikk, så du må velge et teppe som kan motstå hensynet, men er fortsatt suveren. Det er viktig at du velger en trapp som dekker som er solid og kan tåle nok. Å velge et trappeteppe er helt forskjellig fra å plukke et teppe til kjøkkenet og andre områder.
 2. Deretter kjøpe en ull trappeteppe er en definitiv ekstravaganse beslutning, på grunn av sin seighet. Det er også fenomenalt som det nivåer ikke noe problem i det hele tatt. Den er ideell for betydelige fotfallregioner. I tilfelle at ullforet tepper er ikke en mulighet for deg, tenke plukke en blandet tekstur med garn.
 3. Hvis du, på tross av alt, akseptere at et tykkere gulvbelegg er et overlegent teppe, alt tatt i betraktning, må du vite en betydelig mengde om tepper. Det er generelt ikke situasjonen at tykkere tepper er gradvis solide. Sannheten er at du kan bli kastet ut for å pågripe at sannsynligvis de tykkeste dekkene som er tilgjengelige, er oppblåst med luft. Etter å ha visst dette faktum, vil du definitivt ikke ha dem på trappen din.
 4. Trappedekselet må se bra ut, sammen med riktig materiale pluss forblir solid hele. Uansett om du foretrekker å dekke hele trinnene eller kjøpe et trappeteppe som ikke berører sidene, i begge tilfeller er de forede teppene alltid en god beslutning på grunn av wow-faktoren pluss visuell effekt. Stripete gulvbelegg er i tillegg perfekt som det tilpasser seg upåklagelig til trappetips, oppnå svimlende resultater.
 5. Det anbefales å holde seg til lettere skyggelagte tepper. Intense og mørke nyanser kan begrense trapperommene, som vanligvis ikke får så mye karakteristisk belysning som nødvendig. I alle fall husk at hvite og spesielt lyse nyanser av gulvbelegg vil bli skitne ofte. Grå og beige nyanser vil generelt bli sterkt brukt til å dekke trappeområdet.

Hvordan opprettholde trappetepper?

Uansett hvor herlig trappeteppet ditt er, i all aktualitet, vil det bli rotete etter hvert som tiden går. Et teppe på trapperegionen er tilbøyelig til betydelig forstyrrelser, noe som fører til at matten mister sin friskhet og skyggelegging trinnvis. Hvis du tar en sjanse til å holde det perfekt, på det tidspunktet, kan du holde teppet i sin beste stand og plettfri i lang varighet. Hva med at vi sjekker hvordan du gjør det:

 • Støvsuging hindrer teppene rene, men denne vanlige handlingen er også måten å garantere at de forblir friske. Støvsuging en gang/to ganger hver uke kan evakuere maksimal smuss og holde gulvbelegget fra å ødelegge.
 • Du må dabbe sølet for å kaste det, i stedet for å skure den. Denne aktiviteten er nødvendig for å bli gjort veldig raskt. Jo mer du tar pause, desto vanskeligere blir det å utvise flekken.
 • I utgangspunktet velger du riktig vakuum for trappespredningen. Det kan være kunnskapsrikt å sette ressurser inn utover hva ett vakuum slik at du kan håndtere alle dine rengjøringsproblemer. En trådløs håndholdt støvsuger kan være nyttig for trapper.
 • Ikke noe problem hvor seig du er med støvsuging og vedlikehold, vil teppet ditt i alle fall trenge litt uttømmende rengjøring av og til.

Hvorfor er damprengjøring teppebelagte trapper avgjørende?

Damprengjøring eller varmtvannsavsug for gulvbeleggene utskiller ut all sta skitt fra matten. Prosedyren inkluderer infusjonen av kokende vann i gulvbelegget med høy vekt, og deretter skille vannet.

Leonard Moore
Leonard Moore mission is to conduct in-depth research that leads to new ideas in creating informative articles. His focus is on innovation in technology and creativity.

  Ting at Overveje ved Køb af Gulvtæpper

  Previous article

  Top 6 Tipps für die Auswahl des richtigen Teppichs für dein Zuhause

  Next article

  Comments

  Leave a reply